torsdag 25 september 2014

Nu har vi flyttat!

I lördags gick det stora flyttlasset. Med mycket hjälp från familj och vänner fick vi med alla grejer till vårt nya hus i Hagen. Hela lördagen gick åt till att packa in grejer i bilar och släp, städa och sedan packa ur grejerna in till huset. Så trött man blir av att flytta. De första dagarna kändes bra men samtidigt lite konstiga, men nu börjar det falla lite på plats, både i huvudet och i rummen. Igår fick vi in Internet, så nu kan jag börja lägga upp lite bilder härifrån.


Många grejer fick plats i ena släpet.

Häromdagen var det riktigt fint väder. Längs med husväggen har förra hyresgästen ordnat jättefint med växter. En stor solros blommar nu och lyser i den varma höstsolen. 
Ser du spindeln som klättrar?Vi har en ouppvärmd farstu innan man kommer in i själva huset. Där sitter en kattlucka, perfekt till att Trisse kan gå ut och in som han vill. Trisse har aldrig haft en kattlucka förut så det tog några dagar innan han lärde sig hur den fungerade. Men idag gick han in själv utifrån genom kattluckan. Han hade varit ute och jagat på morgonen. Efter flera timmar så fann jag honom sovandes, nöjd och mätt, i korgen uppå vedlåren som jag hade gjort i ordning till honom.


Den praktiska kattluckan.

Sover på maten.

Gäääsp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar